Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Dolnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Techniki w Polkowicach
Journal
Zeszyty Naukowe Dolnośląskiej Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości i Techniki w Polkowicach. Studia z nauk społecznych
Year
2011
Volume
---
Issue
4
Identifiers
Cover
Volume contents
4
article:
Pojęcie „przedsiębiorstwo” w acquis communautaire
(
Kociubiński J.
), p. 9-24
article:
Identyfikacja okazji przedsiębiorczych – modele i badania
(
Piskorz Z.
), p. 25-44
article:
Płeć menedżerów
(
Wilk A.
), p. 45-56
article:
E-commerce in Romania and in Poland
(
Pólkowski Z.
,
Nestase M.
), p. 57-81
article:
Pozycja geopolityczna i geostrategiczna Rosji po rozpadzie ZSRR
(
Kotliński A. Z.
), p. 83-95
article:
Białoruska polityka neutralności i bezatomowości w latach 90.
(
Czachor R.
), p. 97-106
article:
Inicjatywy społeczno-kulturalne na pograniczu polsko-czeskim po 1989 r. a dziedzictwo Solidarności Polsko-Czechosłowackiej
(
Walczak J.
), p. 107-130
article:
Wybrane obszary działalności Pierwszych Dam RP w latach 1995-2011
(
Rogala M.
), p. 131-154
article:
Problemy bezpieczeństwa w stosunkach francusko-amerykańskich w świetle „Le Figaro”, „Le Monde” i „Liberation” 2007-2010
(
Siemieniuk A.
), p. 155-175
article:
Koncepcja państwa społecznego Wacława Makowskiego
(
Srokosz J.
), p. 177-190
article:
Kompetencje nominacyjne prezydenta RP wobec sędziów
(
Kuczma P.
), p. 191-206
article:
Zakaz dyskryminacji w zatrudnieniu w świetle prawa Unii Europejskiej
(
Nowakowska-Gancarz J.
), p. 207-228
article:
Prawnoustrojowe podstawy funkcjonowania Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
(
Bieś P.
), p. 229-236
article:
Administracyjno-prawne środki przeciwdziałania tzw. dopalaczom
(
Olszewski B.
), p. 237-251
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.