Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych
Journal
Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja
Year
2009
Volume
---
Issue
2(4)
Identifiers
Cover
Volume contents
2(4)
article:
Metody oceny jakości usług turystycznych
(
Iwan B.
), p. 5-24
article:
Ubezpieczenia na potrzeby turystyki
(
Weremczuk A.
), p. 25-34
article:
Bezpieczeństwo w obiektach hotelarskich w Polsce
(
Huba W.
,
Walenciak K.
), p. 35-50
article:
"Turystyka islamska" jako nowa koncepcja rozwoju turystyki w świecie muzułmańskim
(
Puchnarewicz E.
), p. 51-68
article:
Kalifornia jako megaprodukt turystyczny
(
Swoboda-Rydz U.
), p. 69-82
article:
Kultura żywieniowa w turystyce na przykładzie Japonii
(
Makała H.
), p. 83-91
article:
Kuchnia grecka jako składnik oferty turystycznej
(
Orłowski D.
,
Woźniczko M.
), p. 92-103
article:
Perspektywy rozwoju turystyki wiejskiej w Polsce
(
Józefecka M.
,
Tetwejer U.
), p. 104-117
article:
Lokalne strategie rozwoju jako narzędzia służące podnoszeniu atrakcyjności turystycznej gmin (na przykładzie województwa mazowieckiego)
(
Iwańska M.
), p. 118-133
article:
Motywacja i typy zachowań w aktywności turystyczno-rekreacyjnej mieszkańców Mazowsza
(
Bieńkowska W.
), p. 134-143
article:
Stan i perspektywy rozwoju agroturystyki w gminie Białowieża
(
Szlachciuk J.
,
Ozimek I.
), p. 144-155
article:
Kuchnia myśliwska i jej wpływ na rozwój turystyki łowieckiej
(
Woźniczko M.
,
Orłowski D.
), p. 156-171
article:
Przejawy turystyki w sporcie wysoko kwalifikowanym
(
Poliszczuk D.
,
Poliszczuk T.
,
Dyrcz Z.
), p. 172-187
article:
Wytyczne do projektowania technologicznego i wyposażenia barów w obiektach hotelowych
(
Wielesik I.
), p. 188-198
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.