PL EN


Journal
2014 | 9 | 143-149
Article title

Wyniki analizy materiałów archeozoologicznych ze stanowisk 1-5 w Grabowcu, gm. Radymno, woj. podkarpackie

Content
Title variants
EN
The results of analysis of archaeozoological materials from sites 1-5 in Grabowiec, commune Radymno, the Podkarpackie Voivodeship
Languages of publication
PL
Abstracts
EN
The text presents the analysis results of archaeozoological materials from sites 1-5 in Grabowiec in the district of Jarosław obtained during rescue excavations in 2011.
Journal
Year
Volume
9
Pages
143-149
Physical description
Contributors
  • Zakład Paleozoologii, Instytut Biologii Środowiskowej, Wydział Nauk Biologicznych, Uniwersytet Wrocławski
  • Zakład Paleozoologii, Instytut Biologii Środowiskowej, Wydział Nauk Biologicznych, Uniwersytet Wrocławski
References
  • Chrzanowska W., Kosicki A., 1998. Konsumpcja mięsa w społecznościach kultury lateńskiej i przeworskiej w okresie lateńskim. W: Gediga B. (red.), Szczątki zwierzęce jako źródło badań nad zróżnicowaniem poziomów życia materialnego i kulturowego ludzi w różnych okresach dziejowych. Materiały z Sympozjum Archeologicznego, Wrocław 27-28 listopada. Wrocław, 85-91.
  • Driesch van den. A. 1976. A guide to the measurement of animal bones from archaeological sites. (= Peabody Museum Bulletin 1). Yale.
  • Lasota-Moskalewska A., 2005. Zwierzęta udomowione w dziejach ludzkości. Warszawa.
  • Lasota-Moskalewska A. 2008. Archeozoologia. Ssaki. Warszawa.
  • Piątkowska-Małecka J., Gręzak A., 2007. Gospodarka zwierzętami ludności kultury łużyckiej na ziemiach polskich. W: Makohonienko M., Makowiecki D., Kurnatowska Z., (red.), Studia interdyscyplinarne nad środowiskiem i kulturą w Polsce (= Seria wydawnicza Stowarzyszenia Archeologii Środowiskowej. Środowisko- Człowiek- Cywilizacja 1). Poznań, 129-138.
Document Type
Publication order reference
Identifiers
YADDA identifier
bwmeta1.element.desklight-9450418a-3aea-4eba-8461-516a5b0131de
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.