Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
Journal
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula
Year
2018
Volume
---
Issue
60(3) Turystyka IV
Identifiers
ISSN
2353-2688
Cover
Volume contents
60(3) Turystyka IV
article:
Odmienność znaczeniowa spożywania kawy w rożnych kulturach
(
Dominik P.
,
Koskowski M.
), p. 5-17
article:
Motywacje osób uprawiających ekstremalne formy sportu i turystyki
(
Olszewska B.
), p. 18-44
article:
Oferta gastronomiczna w turystyce na przykładzie polskich obiektów noclegowych
(
Ołubiec-Opatowska E.
,
Pielak M.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Głuchowski A.
), p. 45-58
article:
Kuchnia narodowa w turystyce kulinarnej Niemiec
(
Orłowski D.
,
Woźniczko M.
), p. 59-90
article:
Pierniki jako element potencjału turystyki kulinarnej Torunia
(
Woźniczko M.
,
Orłowski D.
), p. 91-114
article:
Na szlaku „królowej śląskich zup”
(
Świtała-Trybek D.
,
Przymuszała L.
), p. 115-129
article:
Małopolski szlak winny – droga od pomysłu do produktu turystycznego
(
Kruczek Z.
), p. 130-142
article:
Żywność funkcjonalna – aspekty prawne i znaczenie wybranych składników bioaktywnych
(
Grochowicz J.
,
Fabisiak A.
), p. 143-153
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.