PL EN


2008 | 2(2) | 57-69
Article title

Wokół kuchni i stołu

Content
Title variants
Languages of publication
PL
Abstracts
Keywords
Contributors
References
  • Barthes R., 2000, Kuchnia dekoracyjna. Mit dzisiaj, w: Mitologie; przeł. Dziadek A., Warszawa.
  • Braudel F., 1992, Kultura materialna, gospodarka i kapitalizm XV—XVIII wieku. Struktury codzienności. Możliwe i niemożliwe, przeł. Ochab M.i Graff P., Warszawa.
  • Choros M., Jarczak Ł., Słomczyńska O., Sochacka S., red., 1985, Nowa kuchnia śląska, Opole.
  • Lévi-Strauss C., 1972, Trójkąt kulinarny, przeł. Cichowicz S., „Twórczość”, nr 2.
  • Maciejczek- Madej M., Sidzina A., Kłapcia E., 1996, Potrawy regionalne Wisły i Śląska Cieszyńskiego, Wisła.
  • Szymutko S., 2001, Nagrobek ciotki Cili, Katowice.
  • Zawada A., 1983, Gra w ludowe, Warszawa.
Document Type
Publication order reference
Identifiers
YADDA identifier
bwmeta1.element.desklight-aeff31d2-bfb4-4f92-bf21-cb06ee9ca408
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.