Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
Journal
Kwartalnik Naukowy Uczelni Vistula
Year
2018
Volume
---
Issue
3(57)
Identifiers
ISSN
2084-4689
Cover
Volume contents
3(57)
article:
Skuteczne sposoby komunikacji z pracownikami z pokolenia Y w procesie selekcji i rekrutacji
(
Kaczkowska-Serafińska M.
), p. 5-13
article:
„Uwaga” jako element kapitału intelektualnego przedsiębiorstwa
(
Fazlagić J.
), p. 14-24
article:
Matryca instytucjonalna unii europejskiej w procesie integracji europejskiej
(
Broniszewski M.
), p. 25-37
article:
Czynniki niematerialne jako determinanty wartości małych i średnich przedsiębiorstw
(
Urbańska K.
,
Węgrzyn H.
,
Fulneczek R.
), p. 38-50
article:
Efektywność lokowania krajowych i zagranicznych funduszy inwestycyjnych w Polsce w latach 2007-2016
(
Ważna E.
), p. 51-67
article:
International Student Experience in Studying in Poland
(
Antczak A.
), p. 68-78
article:
Islam – religia czy ideologia?
(
Mrowiec J.
), p. 79-99
article:
How Do Turkish Adolescents React To Sexual Appeals In Advertising? A Field Experiment
(
Erkaya Y.
), p. 100-109
article:
Economic Relations Of Turkey With Balkans: Greece, Bulgaria, Serbia And Romania
(
Aslan D. H.
,
Eren H.
), p. 110-117
article:
Wpływ zagrożenia terrorystycznego na ruch turystyczny w Turcji
(
Gałązka M.
), p. 118-135
article:
The Risk Level of Vietnam Listed Hotel, Tourism and Entertainment Industry Firms After The Global Crisis 2009-2011
(
Huy D. T. N.
), p. 136-149
article:
The Analysis of the New Opportunities and the Resulting Challenges of IEEE 802.11ax Wireless Network Standard
(
Dolińska I.
), p. 150-162
article:
Efektywność emisyjna sektorów w polskiej gospodarce
(
Gajos E.
,
Prandecki K.
), p. 163-179
article:
Conditions of tourism development in large cities in Poland
(
Łopaciński K.
), p. 180-190
article:
Kulinarne produkty turys tyczne w różnych regionach Polski
(
Głuchowski A.
,
Ołubiec-Opatowska E.
,
Czarniecka-Skubina E.
), p. 191-209
article:
Wykorzystanie standardów usług żywieniowych oraz nowych technologii w cateringu lotniczym
(
Mazur A.
,
Dominik P.
), p. 210-239
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.