Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych
Journal
Zeszyty Naukowe. Turystyka i Rekreacja
Year
2015
Volume
---
Issue
1(15)
Identifiers
Cover
Volume contents
1(15)
article:
Kuchnia jako sztuka przekazywania tradycji kulturowej. Idee, wartości, rozwiązania praktyczne
(
Kondrat K.
), p. 5-15
article:
Tradycje w kuchni polskiej jako atrakcja dla turystów
(
Makała H.
), p. 17-27
article:
Kulinarna pamiątka turystyczna
(
Geresz J.
,
Fiszer D.
), p. 29-51
article:
Kuchnia podlaska jako czynnik rozwoju turystyki w regionie
(
Sokół J. L.
), p. 53-63
article:
Tradycje jadania na ziemiach pomorskich
(
Lewandowski H. J.
), p. 65-91
article:
Historia i tradycja wypieku chleba oraz jego miejsce w diecie
(
Fabijańska M.
,
Fronczyk A.
), p. 93-104
article:
Specyfika żywienia, żywności i napojów w sporcie, rekreacji i turystyce
(
Bieńczyk G.
), p. 105-123
article:
Wykorzystanie koncepcji slow tourism w promocji i kształtowaniu wizerunku regionów turystycznych
(
Kacprzak M.
,
Gralak K.
), p. 125-140
article:
Promocja produktów tradycyjnych i kuchni regionalnych
(
Iwan B.
), p. 141-162
article:
Turystyka winiarska w Polsce
(
Makowski J.
,
Miętkiewska-Brynda J.
), p. 163-172
article:
Wykorzystanie stewii do kształtowania innowacyjnego wyrobu cukierniczego o obniżonej zawartości cukru
(
Pajka M.
,
Janicki A.
,
Czarniecka-Skubina E.
), p. 173-194
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.