Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit https://bibliotekanauki.pl

PL EN


Journal

2014 | 10 | 3 | 351-361

Article title

FOOD QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT

Selected contents from this journal

Title variants

PL
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI

Languages of publication

EN

Abstracts

EN
. Ensuring quality and safety of food are nowadays the most important goals set by companies who produce and distribute it. As a result, regulations have been introduced in the European Union countries concerning the production and distribution of food as well as norms which oblige companies to implement and execute several quality management systems..
PL
Zapewnienie jakości i bezpieczeństwa żywności są to obecnie najważniejsze cele jakie stawiają sobie przedsiębiorstwa zajmujące się produkcją i obrotem żywności. Dlatego w krajach Unii Europejskiej wprowadzono regulacje prawne dotyczące produkcji i obrotu żywnością a także unormowania prawne wprowadzające obowiązek wdrożenia i stosowania niektórych systemów zarządzania jakością.

Journal

Year

Volume

10

Issue

3

Pages

351-361

Physical description

Contributors

  • Poznań University of Life Sciences, ul. Wojska Polskiego 31, 60 - 624 Poznań, Poland
  • Poznań University of Life Sciences, ul. Wojska Polskiego 31, 60 - 624 Poznań, Poland

References

Document Type

Publication order reference

Identifiers

YADDA identifier

bwmeta1.element.desklight-fb75b7e2-0c73-44b0-90f2-614e28e8b498
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.