PL EN


2019 | 4-5 |
Article title

Tradycyjna i współczesna kuchnia mieszkańców dawnej Puszczy Sando-mierskiej w badaniach Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej

Authors
Content
Title variants
Languages of publication
PL
Abstracts
EN
Review:Puszcza Sandomierska od kuchni. Między tradycją a współczesnością, pod red. K. Smyk, T. Pudłockiego, I. Wodzińskiej, Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej, Kolbuszowa 2017.
PL
Recenzja:Puszcza Sandomierska od kuchni. Między tradycją a współczesnością, pod red. K. Smyk, T. Pudłockiego, I. Wodzińskiej, Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej, Kolbuszowa 2017.
Keywords
PL
 
EN
 
Year
Issue
4-5
Physical description
Dates
published
2019
online
2020-04-30
Contributors
author
References
Document Type
Publication order reference
Identifiers
YADDA identifier
bwmeta1.element.ojs-doi-10_12775_LL_4-5_2019_009
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.