PL EN


2019 | 4-5 |
Article title

Dziedzictwo kulinarne Śląska w badaniach Doroty Świtały-Trybek oraz Lidii Przymuszały

Content
Title variants
Languages of publication
PL
Abstracts
EN
Review:Dorota Świtała-Trybek, Lidia Przymuszała, Dobry żur kiej w nim szczur. Dziedzictwo kulinarne Śląska w tekstach kultury, Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, Opole 2018.
PL
Recenzja:Dorota Świtała-Trybek, Lidia Przymuszała, Dobry żur kiej w nim szczur. Dziedzictwo kulinarne Śląska w tekstach kultury, Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, Opole 2018.
Keywords
PL
 
EN
 
Year
Issue
4-5
Physical description
Dates
published
2019
online
2020-04-30
Contributors
References
Document Type
Publication order reference
Identifiers
YADDA identifier
bwmeta1.element.ojs-doi-10_12775_LL_4-5_2019_010
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.