Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Author-Date)
Harvard
ACS
ACS (no art. title)
IEEE
Article details
Tools
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Author-Date)
Harvard
ACS
ACS (no art. title)
IEEE
Link to site
Copy
Journal
Acta Universitatis Lodziensis. Folia Sociologica
2016
|
58
| 177-183
Article title
Co jedzą Polacy, czyli o jedzeniu z perspektywy stratyfikacji społecznej. Recenzja książki Henryka Domańskiego, Zbigniewa Karpińskiego, Dariusza Przybysza, Justyny Straczuk, „Wzory jedzenia a struktura społeczna”
Authors
Aleksandra Mijalska
Content
Full texts:
Download
Title variants
Languages of publication
PL
Abstracts
Keywords
Publisher
Uniwersytet Łódzki. Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Journal
Acta Universitatis Lodziensis. Folia Sociologica
Year
2016
Issue
58
Pages
177-183
Physical description
Dates
published
2016-09-30
Contributors
author
Aleksandra Mijalska
References
Bourdieu P. (2005), Dystynkcja: społeczna krytyka władzy sądzenia, przeł. P. Bilos, Wydawnictwo Naukowe Scholar, Warszawa.
Domański H., Karpiński Z., Przybysz D., Straczuk J. (2015), Wzory jedzenia a struktura społeczna, Wydawnictwo Naukowe Scholar, Warszawa.
Fischler C. (1988), Food, self and identity, “Social Science Information”, Vol. 27, No. 2, s. 275–292.
Sztompka P. (1985), Teoria socjologiczna końca XX wieku. Wstęp do wydania polskiego, [w:] J.H. Turner, Struktura teorii socjologicznej, PWN, Warszawa.
Document Type
Publication order reference
Identifiers
DOI
10.18778/0208-600X.58.12
YADDA identifier
bwmeta1.element.ojs-doi-10_18778_0208-600X_58_12
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.