Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydawnictwo Uczelniane
Journal
Journal of Agribusiness and Rural Development
Year
2015
Volume
37
Issue
3
Identifiers
Cover
Volume contents
3
article:
Serwisy opiniujące jako źródło informacji konsumenckiej
(
Wyrwisz J.
)
article:
Wpływ strategii promocyjnych na zachowania konsumentów a zrównoważony rozwój rynku produktów mleczarskich
(
Swiatkowska M.
,
Krajewski K.
)
article:
Troska o środowisko i jej implikacje dla zachowań konsumentów w sferze żywności i żywienia
(
Zakowska-Biemans S.
)
article:
Innowacyjne rozwiązania w zakresie kształtowania usług gastronomicznych i związanej z nimi komunikacji rynkowej
(
Tul-Krzyszczuk A.
,
Krajewski K.
,
Bilska B.
,
Swiatkowska M.
)
article:
Wykorzystanie wspólnot konsumenckich do kreowania zrównoważonej konsumpcji
(
Skorek M.
)
article:
Społecznie odpowiedzialne praktyki rynkowe przedsiębiorstw w obszarze relacji z konsumentami
(
Stawicka E.
)
article:
Potrzeba śledzenia pochodzenia produktu jako wymóg zapewnienia bezpieczeństwa żywności
(
Gebski J.
,
Kosicka-Gebska M.
,
Kwiecinska K.
)
article:
Symptomy ekologizacji konsumpcji w zachowaniach konsumentów na rynku żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Sajdakowska M.
,
Zakowska-Biemans S.
,
Gutkowska K.
)
article:
Tendencje zmian wzorców konsumpcji w krajach Unii Europejskiej w kierunku zrównoważonego rozwoju
(
Murawska A.
)
article:
Pro-ecological actions and consumer choices in the model of responsible business
(
Olejniczak K.
,
Zając M.
)
article:
Oznakowanie produktów żywnościowych a zrównoważona konsumpcja
(
Nestorowicz R.
)
article:
Sytuacja mieszkaniowa ludności wiejskiej a zrównoważona konsumpcja
(
Stolarska A.
)
article:
Functioning of the supply chain of pork in Poland
(
Szymańska E. J.
)
article:
Ocena struktury spożycia żywności w Polsce w aspekcie wymogów zrównoważonej konsumpcji
(
Rejman K.
,
Kowrygo B.
,
Laskowski W.
)
article:
Współczesna konsumpcja żywności – w pułapce paradoksu postmodernistycznego świata
(
Rogala A.
)
article:
Symptomy unowocześniania konsumpcji w wiejskich gospodarstwach domowych
(
Gutkowska K.
,
Piekut M.
)
article:
Consumers' behaviours related to packaging and their attitudes towards environment
(
Jeżewska-Zychowicz M.
,
Jeznach M.
)
article:
Rolnictwo ekologiczne jako czynnik rozwoju zrównoważonej konsumpcji
(
Kowalska A.
)
article:
Popularization of an ecological dimension of sustainable consumption using sensory marketing
(
Gębarowski M.
,
Cholewa-Wójcik A.
)
article:
Konsumpcjonizm i dekonsumpcja jako współczesne trendy rynkowe. Zachowania polskich konsumentów
(
Jasiulewicz A.
)
article:
Sustainable packaging as a determinant of the process of making purchase decisions from the perspective of Polish and French young consumers
(
Jerzyk E.
)
article:
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw oraz ich przetworów w Polsce w latach 1999-2013 a zjawisko zrównoważonej konsumpcji
(
Jader K.
,
Wawrzyniak J.
)
article:
Short food supply chains – benefi ts for consumers and food producers
(
Kawecka A.
,
Gębarowski M.
)
article:
Zjawisko samozaopatrzenia w gospodarstwach domowych według klasy miejscowości zamieszkania w aspekcie zrównoważonej konsumpcji
(
Glowicka-Woloszyn R.
,
Kozera A.
,
Stanislawska J.
)
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.