Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
Journal
Prace Komisji Geografii Przemysłu Polskiego Towarzystwa Geograficznego
Year
2022
Volume
36
Issue
2
Identifiers
Cover
Volume contents
2
article:
Wpływ pandemii na zmiany zachowań podmiotów gospodarczych
(
Zioło Z.
), p. 7-26
article:
Koncepcja badania społeczno‑ekonomicznych konsekwencji i wyzwań pandemii
(
Kudełko J.
,
Szmigiel K.
,
Wałachowski K.
,
Żmija D.
), p. 27-46
article:
Działalność przemysłowa w Polsce i zmiana jej struktury przestrzennej w czasie pandemii SARS‑CoV-2
(
Brezdeń P.
), p. 47-65
article:
Rozwiązania przemysłu 4.0 warunkiem dalszego rozwoju produkcji przemysłowej UE w świetle doświadczeń pandemii COVID-19
(
Nawracaj-Grygiel K.
), p. 66-77
article:
Pandemia COVID-19 jako stymulator innowacyjności gospodarczej. Analiza w perspektywie społeczno‑kulturowej
(
Zdun M.
), p. 78-90
article:
Usługi edukacyjne w Polsce w dobie pandemii COVID-19
(
Świętek A.
), p. 91-106
article:
Do crises offer oppportunities? An evaluation of manufacturing industry in Şanlıurfa (Turkey) under the conditions of the COVID-19 pandemic1
(
Şahinalp M. S.
), p. 107-125
article:
Wpływ pandemii COVID-19 na zmiany w sektorze usług w Polsce
(
Dominiak J.
), p. 126-136
article:
Usługi w czasach COVID-19.Strukturalny i ilościowy obraz przedsiębiorczości kobiet w miastach na prawach powiatu w województwie dolnośląskim
(
Buczak A.
), p. 137-158
article:
Zmiany w ruchu turystycznym w czasie pandemii COVID-19 na przykładzie województwa podkarpackiego
(
Gierczak-Korzeniowska B.
,
Szpara K.
,
Stopa M.
), p. 159-176
article:
Produkt turystyczny w parkach narodowych – skutki pandemii COVID-19
(
Niezgoda A.
,
Markiewicz E.
), p. 177-189
article:
Odporność start‑upów na kryzys wywołany przez pandemię COVID-19. Przykład branży turystycznej
(
Olszewski M.
), p. 190-202
article:
Wpływ pandemii COVID-19 na zarządzanie jakością w historycznych obiektach hotelarskich w Polsce
(
Sadkowski W.
,
Sala K.
), p. 203-214
article:
Wpływ pandemii COVID-19 na działalność obiektów gastronomicznych na przykładzie bulwarów wiślanych w Warszawie
(
Kordowska M.
,
Poreda A.
), p. 215-230
article:
Efekty zewnętrzne dyfuzji wiedzy w miastach a pandemia COVID-19
(
Kwaśny J.
,
Mroczek A.
,
Ulbrych M.
), p. 231-243
article:
Wpływ pandemii COVID-19 na zachowania rynkowe młodych dorosłych w obszarze sharing economy
(
Szymańska A. I.
), p. 244-256
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.