Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Uniwersytet Jagielloński
Journal
Zdrowie Publiczne i Zarządzanie
Year
2013
Volume
11
Issue
3
Identifiers
Cover
Volume contents
3
article:
Mięso wieprzowe i jego przetwory jako źródło selenu dla konsumentów – możliwości oraz zagrożenia
(
Guzek D.
,
Głąbska D.
,
Wierzbicka A.
)
article:
Poziom spożycia wybranych witamin przez mężczyzn trenujących karate
(
Morawska A.
,
Bolesławska I.
,
Przysławski J.
,
Chrzanowski S.
)
article:
Wiedza mieszkańców województwa śląskiego na temat kompulsywnego objadania się
(
Kryska S.
,
Rej-Kietla A.
)
article:
Program Profilaktyki Alergii – model opieki nad dzieckiem z alergią i/lub nietolerancja pokarmową - opracowany na podstawie wieloletnich badań społecznych
(
Maciejewska G.
)
article:
Sposób żywienia a ryzyko niedożywienia wśród słuchaczy Uniwersytetu Trzeciego Wieku z Krakowa i powiatu wielickiego
(
Piórecka B.
,
Twardzik D.
,
Jagielski P.
,
Schlegel-Zawadzka M.
)
article:
Ocena pobrania energii oraz podstawowych składników pokarmowych przez wychowanków krakowskich domów dziecka i ośrodków szkolno-wychowawczych
(
Pysz K.
,
Leszczyńska T.
,
Leszczyńska T.
,
Nowacka E.
,
Nowacka E.
)
article:
Subiektywna ocena masy ciała a zachowania żywieniowe kobiet w wieku prokreacyjnym
(
Przybyłowicz K. E.
,
Jesiołowska D.
,
Obara-Gołębiowska M.
,
Antoniak L.
)
article:
Ocena pobrania z dietą wybranych składników mineralnych przez młodzież w wieku 13-15 lat w zależności od płci oraz miejsca zamieszkania
(
Florkiewicz A.
,
Grzych-Tuleja E.
,
Cieślik E.
,
Topolska K.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Leszczyńska T.
,
Kopeć A.
)
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.