Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Journal
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Year
2014
Volume
---
Issue
3(927)
Identifiers
Cover
Volume contents
3(927)
article:
Działalność naukowa, dydaktyczna i organizacyjna Profesor Zofii Cichoń
(
Kędzior W.
), p. 5-8
article:
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa i warunki ich stosowania
(
Kędzior W.
), p. 9-20
article:
Próba oceny autentyczności produktów tradycyjnych z mleka owczego
(
Kudełka W.
), p. 21-32
article:
Ocena wpływu procesu utrwalania na determinanty jakości soków owocowych
(
Popek S.
), p. 33-41
article:
Hodowla owiec i produkcja mleka owczego w Polsce i na świecie
(
Ptasińska-Marcinkiewicz J.
), p. 43-55
article:
Projektowanie nowych produktów spożywczych a konkurencyjność firmy
(
Halagarda M.
), p. 57-73
article:
Zalecenia żywieniowe i formy ich upowszechniania
(
Pyrzyńska E.
), p. 75-86
article:
Analiza determinant wyboru produktów spożywczych marek własnych i określenie poprawności znakowania ich opakowań
(
Miśniakiewicz M.
,
Pycek M.
), p. 87-106
article:
Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci
(
Dziuba A.
,
Suwała G.
), p. 107-125
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.