Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Wydawnictwo Uniwersytetu Wroclawskiego
Journal
Prace Kulturoznawcze
Year
2017
Volume
21
Issue
2
Identifiers
Cover
Volume contents
2
article:
Figura czy forma? Punkt widzenia żołądka
(
Gasché R.
), p. 15-30
article:
Somaestetyka i gastronomia. Kilka myśli o sztuce jedzenia
(
Shusterman R.
), p. 31-41
article:
Mądrość smaku i smak mądrości. Od filozofii jedzenia do filozofowania jedzeniem
(
Perullo N.
), p. 43-53
article:
Wzniosłe i cielesne pożywienie w sztuce jedzenia i nie-jedzenia
(
Dobrowolski R.
), p. 55-68
article:
Dlaczego jedzenie musi być piękne?
(
Zagrodzka D.
), p. 69-85
article:
Kiedy wspomnienia stają się formą. Jedzenie jako medium w praktykach site specific
(
Królikiewicz A.
), p. 87-95
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.