Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
Journal
Zeszyty Naukowe Uczelni Vistula
Year
2015
Volume
---
Issue
45(7)Turystyka II
Identifiers
ISSN
2353-2688
Cover
Volume contents
45(7)Turystyka II
article:
Kuchnia w I Rzeczypospolitej
(
Chmiel A.
), p. 5-27
article:
Promocja talentów muzycznych niepełnosprawnej młodzieży w Ciechocinku
(
Biernacka E.
,
Szczudlińska A.
,
Smogulecka N.
), p. 28-36
article:
Od kuchni mazowieckiej do gastronomii warszawskiej w połowie XIX wieku
(
Dominik P.
,
Chmiel A.
), p. 37-59
article:
Stan bazy agroturystycznej w województwach mazowieckim i podlaskim
(
Mazur A.
,
Bekta M.
), p. 60-66
article:
Miejsce regionalnych browarów w kształtowaniu produktu turystycznego w dobie globalizacji rynku kulinarnego
(
Dominik P.
), p. 67-83
article:
Lista recenzentów
, p. 84
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.