Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
Journal
Edukacja Ekonomistów i Menedżerów
Year
2014
Volume
32
Issue
2
Identifiers
Cover
Volume contents
2
article:
Sektorowe badania podaży i popytu na kwalifikacje i kompetencje
(
Juchnowicz M.
), p. 11-20
article:
Podaż i popyt na kwalifikacje i kompetencje w ujęciu sektorowym – w świetle badań jakościowych branży IT
(
Wojtczuk-Turek A.
), p. 21-42
article:
Kompetencje i kwalifikacje w ujęciu sektorowym na przykładzie branży farmaceutycznej
(
Trojanowska M.
,
Rostkowski T.
), p. 43-56
article:
Stan i perspektywy kształcenia i rozwoju kompetencji dla potrzeb branży telekomunikacyjnej
(
Fryczyńska M.
), p. 57-72
article:
Podaż i popyt na kwalifikacje i kompetencje w ujęciu sektorowym na przykładzie sektora bankowego (na podstawie badań empirycznych)
(
Danilewicz D.
), p. 73-89
article:
Zawody czy kompetencje – dylemat konstrukcji Sektorowych Ram Kwalifikacyjnych na przykładzie sektora opieki zdrowotnej (raport z badań)
(
Myśliwiec G.
), p. 91-107
article:
Efektywność mechanizmu dopasowań na rynku pracy w UE
(
Idczak P.
), p. 109-125
article:
Niedopasowania kompetencyjne i kwalifikacyjne absolwentów Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
(
Buttler D.
), p. 127-141
article:
Wpływ kapitału kulturowego, społecznego i ekonomicznego na ponoszenie odpłatności za studia
(
Czarnecki K.
), p. 143-162
article:
Analiza struktury wynagrodzeń absolwentów Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu kończących studia w latach 2011 i 2012
(
Szwarc K.
), p. 163-179
article:
Kompetencje studentów o różnych motywach studiowania w kontekście kształtowania kariery zawodowej
(
Andrałojć M.
), p. 181-194
article:
Absolwenci Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu na rynku pracy
(
Buttler D.
), p. 195-207
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.