Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Journal
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Year
2011
Volume
---
Issue
874
Identifiers
Cover
Volume contents
874
article:
Regeneracja adsorpcyjna zużytej frytury za pomocą handlowego krzemianu magnezu
(
Buczek B.
), p. 5-18
article:
Znakowanie produktów spożywczych informacją o wartości odżywczej
(
Halagarda M.
,
Cichoń Z.
), p. 19-36
article:
Składniki kosztów wdrożenia i certyfikacji systemu zarządzania jakością w małych i średnich przedsiębiorstwach branży spożywczej
(
Kafel P.
,
Sikora T.
), p. 37-43
article:
Wykorzystanie promieniowania jonizującego do utrwalania żywności
(
Kolek Z.
), p. 45-57
article:
Charakterystyka profilu kwasowego olejów roślinnych bogatych w polinienasycone kwasy tłuszczowe
(
Kondratowicz-Pietruszka E.
), p. 59-77
article:
The Impact of Selected Factors on the Survival Rate of Probiotic Bacteria in Natural Bio-yoghurts Made from Cow’s Milk
(
Kudełka W.
), p. 79-87
article:
Oczekiwania konsumentów dotyczące opakowań a realizacja ich potrzeb społeczno-ekonomicznych
(
Lisińska-Kuśnierz M.
), p. 89-100
article:
Pozostałości pestycydów chloroorganicznych jako wyznacznik jakości zdrowotnej produktów zbożowych
(
Miśniakiewicz M.
), p. 101-124
article:
Wpływ ogrzewania mikrofalowego o mocy 400 W na zmiany oksydacyjne wybranych olejów rafinowanych
(
Ostasz L.
), p. 125-138
article:
Charakterystyka kwasów tłuszczowych omega-3 oraz ocena poziomu wiedzy o ich działaniu zdrowotnym
(
Ostasz L.
,
Kondratowicz-Pietruszka E.
), p. 139-161
article:
Modelowanie zmian parametrów jakościowych produktów spożywczych w układzie produkt–opakowanie–otoczenie
(
Ucherek M.
), p. 163-176
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.