Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Journal
Journal of Agribusiness and Rural Development
Year
2015
Volume
---
Issue
3(37)
Identifiers
Cover
Volume contents
3(37)
article:
Popularization of an ecological dimension of sustainable consumption using sensory marketing
(
Marcin G.
,
Agnieszka C.-W.
), p. 379-386
article:
Potrzeba śledzenia pochodzenia produktu jako wymóg zapewnienia bezpieczeństwa żywności
(
Jerzy G.
,
Małgorzata K.-G.
,
Katarzyna K.
), p. 387-395
article:
Zjawisko samozaopatrzenia w gospodarstwach domowych według klasy miejscowości zamieszkania w aspekcie zrównoważonej konsumpcji
(
Romana G.-W.
,
Agnieszka K.
,
Joanna S.
), p. 397-406
article:
Symptomy unowocześniania konsumpcji w wiejskich gospodarstwach domowych
(
Krystyna G.
,
Marlena P.
), p. 407-415
article:
Konsumpcjonizm i dekonsumpcja jako współczesne trendy rynkowe. Zachowania polskich konsumentów.
(
Anna J.
), p. 417-425
article:
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw oraz ich przetworów w Polsce w latach 1999–2013 a zjawisko zrównoważonej konsumpcji
(
Karolina J.
,
Julian W.
), p. 427-435
article:
Sustainable packaging as a determinant of the process of making purchase decisions from the perspective of Polish and French young consumers
(
Ewa J.
), p. 437-445
article:
Consumers’ behaviours related to packaging and their attitudes towards environment
(
Marzena J.-Z.
,
Maria J.
), p. 447-457
article:
Short food supply chains – benefits for consumers and food producers
(
Agnieszka K.
,
Marcin G.
), p. 459-466
article:
Rolnictwo ekologiczne jako czynnik rozwoju zrównoważonej konsumpcji
(
Anna K.
), p. 467-476
article:
Tendencje zmian wzorców konsumpcji w krajach Unii Europejskiej w kierunku zrównoważonego rozwoju
(
Murawska A.
), p. 477-485
article:
Oznakowanie produktów żywnościowych a zrównoważona konsumpcja
(
Renata N.
), p. 487-493
article:
Pro-ecological actions and consumer choices in the model of responsible business
(
Katarzyna O.
,
Marta Z.
), p. 495-501
article:
Ocena struktury spożycia żywności w Polsce w aspekcie wymogów zrównoważonej konsumpcji
(
Krystyna R.
,
Barbara K.
,
Wacław L.
), p. 503-512
article:
Współczesna konsumpcja żywności – w pułapce paradoksu postmodernistycznego świata
(
Anna R.
), p. 513-520
article:
Symptomy ekologizacji konsumpcji w zachowaniach konsumentów na rynku żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Marta S.
,
Sylwia Ż.-B.
,
Krystyna G.
), p. 521-530
article:
Functioning of the supply chain of pork in Poland
(
Elżbieta J. S.
), p. 555-563
article:
Wpływ strategii promocyjnych na zachowania konsumentów a zrównoważony rozwój rynku produktów mleczarskich
(
Monika Ś.
,
Karol K.
), p. 565-573
article:
Innowacyjne rozwiązania w zakresie kształtowania usług gastronomicznych i związanej z nimi komunikacji rynkowej
(
Agnieszka T.-K.
,
Karol K.
,
Beata B.
,
Monika Ś.
), p. 575-580
article:
Serwisy opiniujące jako źródło informacji konsumenckiej
(
Joanna W.
), p. 581-588
article:
Troska o środowisko i jej implikacje dla zachowań konsumentów w sferze żywności i żywienia.
(
Sylwia Ż.-B.
), p. 589-598
article:
Wykorzystanie wspólnot konsumenckich do kreowania zrównoważonej konsumpcji
(
Monika S.
), p. 531–537
article:
Społecznie odpowiedzialne praktyki rynkowe przedsiębiorstw w obszarze relacji z konsumentami
(
Ewa S.
), p. 539–545
article:
Sytuacja mieszkaniowa ludności wiejskiej a zrównoważona konsumpcja
(
Alicja S.
), p. 547–553
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.