Skip to main menu
Scroll to content
Full-text resources of CEJSH and other databases are now available in the new Library of Science.
Visit
https://bibliotekanauki.pl
Search
Browse
About
test
Issue details
Link to site
Copy
Publisher
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Journal
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Year
2018
Volume
---
Issue
542
Identifiers
Cover
Volume contents
542
article:
Immobilizacja naringinazy z Penicillium decumbens na magnetycznych nośnikach polisacharydowych
(
Bodakowska-Boczniewicz J.
,
Garncarek Z.
), p. 9-24
article:
Właściwości; zastosowanie oraz bioekonomiczne aspekty otrzymywania dihydroksyacetonu
(
Górska K.
,
Garncarek Z.
), p. 25-45
article:
Charakterystyka kosztów generowanych przez choroby alergiczne
(
Jasnowska-Małecka J.
,
Wardaszka N.
), p. 46-57
article:
Możliwości wykorzystania produktów ubocznych przemysłu olejarskiego do produkcji batonów
(
Koniec A.
,
Krzywonos M.
), p. 58-66
article:
Wpływ zastosowania mąk bezglutenowych na wybrane cechy jakościowe ciasta biszkoptowo-tłuszczowego
(
Król K.
,
Kopczyńska K.
,
Ponder A.
,
Gantner M.
), p. 67-76
article:
Jakość sensoryczna piw jasnych górnej fermentacji produkcji domowej i komercyjnej
(
Lutosławski K.
,
Olędzki R.
,
Kiebel Ł.
), p. 77-89
article:
Wpływ automatyzowania procesów produkcyjnych na czystość powietrza w strefie produkcyjnej na przykładzie przedsiębiorstwa z branży medycznej
(
Maćków J.
,
Nowosielski K.
), p. 90-105
article:
Charakterystyka wybranych związków chemicznych odpowiedzialnych za cechy organoleptyczne piwa
(
Michalski J.
,
Sąsiadek W.
,
Owsiany K.
), p. 106-121
article:
Cechy metryczne przewodu pokarmowego oraz efekty produkcyjne kurcząt rzeźnych żywionych mieszankami pełnoporcjowymi zawierającymi drożdże gorzelnicze i piwne
(
Możanowicz N.
,
Król B.
,
Słupczyńska M.
,
Hikawczuk T.
,
Sierżant K.
,
Wilk M.
), p. 122-131
article:
Wpływ wysiłku fizycznego na percepcję pomarańczowego i cytrynowego smaku napojów izotonicznych
(
Pachołek B.
,
Buca J.
,
Sady S.
), p. 132-141
article:
Ocena sposobu żywienia i znajomości zagadnień związanych z cukrzycą wśród osób chorych na cukrzycę – badania wstępne
(
Pustułka K.
,
Kucharska E.
,
Sąsiadek W.
), p. 142-160
article:
Charakterystyka nienasyconych kwasów tłuszczowych zawartych w rybach
(
Sąsiadek W.
,
Michalski J.
,
Ulatowski P.
), p. 161-176
article:
Optymalizacja produkcji biomasy mikroglonów na cele energetyczne w przebiegu różnych sposobów odżywiania
(
Świątek M. K.
,
Zabochnicka-Świątek M.
), p. 177-187
article:
Zastosowanie oprogramowania klasy BPMS w modelowaniu procesu warzenia brzeczki piwnej
(
Walaszczyk E.
,
Nowosielski K.
,
Maćków J.
), p. 188-200
article:
Testy toksyczności jako uzupełnienie monitoringu na składowiskach odpadów komunalnych
(
Wdowczyk A.
), p. 201-212
article:
Wykorzystanie transglutaminazy mikrobiologicznej do wytwarzania produktów bezglutenowych
(
Zys A.
,
Garncarek Z.
), p. 213-223
open years
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.