PL EN


2009 | 09(24) |
Article title

Wpływ akcesji Polski do UE na jakość handlową wybranych grup artykułów żywnościowych

Authors
Content
Title variants
EN
The influence of Polish accession to the EU on the commercial quality of selected food product groups
Languages of publication
PL
Abstracts
PL
W artykule przedstawiono wnioski dotyczące wpływu przystąpienia Polski do struktur europejskich w odniesieniu do jakości wybranych grup produktów spożywczych. W analizie wykorzystano wyniki kontroli dokonanych przez Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Krakowie w okresie poakcesyjnym. Szczegółowej ocenie poddano takie grupy produktów jak miód pszczeli, jaja konsumpcyjne, ryby i ich przetwory, wyroby mleczne i mięso czerwone wraz z jego przetworami.
EN
The article presents conclusions concerning the influence of Poland’s accession to the EU structures on the quality of selected food product groups. The analysis used the results of inspections conducted by the Provincial Food Quality Inspection in Cracow during the post-accession period. The detailed assessment focused on such product groups as honey, consumption eggs, fish and fishery products, dairy products, red meat and meat products.
Year
Volume
Physical description
s.27-34,bibliogr.
Contributors
author
  • Zakład Ekonomiki i Organizacji Rolnictwa, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
References
Document Type
Publication order reference
Identifiers
YADDA identifier
bwmeta1.element.cejsh-from-agro-747f7968-2c09-4847-873f-dd0c710d4954
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.