PL EN


2018 | 18[33] | 2 |
Article title

Możliwości wykorzystania karobu (Ceratonia siliqua) w sektorze żywnościowym i żywieniowym

Content
Title variants
EN
Possibilities of utilizing carob (Ceratonia siliqua) in food industry and nutrition
Languages of publication
PL
Abstracts
PL
EN
Keywords
Year
Volume
Issue
2
Physical description
s.140-148,rys.,bibliogr.
Contributors
  • Zakład Towaroznawstwa Żywności, Gdański Uniwersytet Medyczny, ul.Dębinki 7, 80-211 Gdańsk
  • Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
author
  • Zakład Towaroznawstwa Żywności, Gdański Uniwersytet Medyczny, ul.Dębinki 7, 80-211 Gdańsk
References
Document Type
Publication order reference
Identifiers
YADDA identifier
bwmeta1.element.cejsh-from-agro-ff3f45c0-88b3-4d3f-88b9-e62a60704730
JavaScript is turned off in your web browser. Turn it on to take full advantage of this site, then refresh the page.